Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Side for kun 1.699,-


Last minute: 8 dage i Side for kun 1.699,- per person inkl. fly og hotel med pool!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

 

Se tilbud i august her

 Priser & links

 

Billund:  8. – 15. aug 19 (7 nÆTter)
Pris1.699,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Papaya, der er et børnevenligt, charmerende og populært hotel med en lille have og et poolområde samt en lille legeplads. Fra hotellet er der næsten samme afstand til Sides østlige og vestlige strand.Fly

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt last minute tilbud fra Billund til Side:

 

Fra Billund:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365