Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Karpathos for kun 1.899,-


Last minute: 8 dage på Karpathos for kun 1.899,- pr. person inkl. fly og godt hotel med morgenmad!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie

 

Se tilbud med afrejse i august her


Priser og links

 

københavn: 7 – 14. aug 19 (7 nætter)
Pris1.899,-

 


Hotel

Den hyggelige stemning på Panorama gør, at mange gæster vælger at komme igen år efter år. Det enkle, familiedrevne hotel ligger i udkanten af Karpathos by, blot en kort gåtur fra den lange Pigadia-strand. Her kan du leje liggestole og parasoller, og når det nærmer sig frokosttid, er der aldrig langt til en strandtaverna. Morgenmad indgår ogbliver serveret i hotellets lille bar, hvor du også kan købe drikkevarer hele dagen. I nærheden af hotellet er der et par lokale restauranter og et minimarked, hvor du kan købe det allermest elementære. Fra Panorama er der gåafstand til centrum med den hyggelige havn og gågaden med småbutikker, restauranter og tavernaer samt et afslappet forlystelsesliv på barer og caféer.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Karpathos:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365