Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Sevilla for kun 775,-


4 dage i Sevilla for kun 775,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool!

Nyd en forlænget weekend i den smukke andalusiske by Sevilla, der rummer så mange herligheder. Oplev den berømte og lidenskabelige dans Flamenco, nyd de mange tapasbarer og besøg det spændende historiske palads Alcázar. Husk også at lægge vejen forbi Parque de María Luisa, der er en dejlig oase i centrum af byen fyldt med palmer, smukke blomster og appelsintræer.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 

Bemærk: Hvis du bruger en mobiltelefon viser momondo flyprisen for 2 personer. Husk at lade flysøgningen blive helt færdig.


Priser & links

 

københavn: 5. – 8. okt 19 (3 nætter)
HOTEL393,-
FLY382,-
I ALT775,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Hvis du bruger en mobiltelefon viser Momondo flyprisen for 2 personer. Husk at lade søgningen blive helt færdig.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Apartamentos Simón Verde, der er et godt 3-stjernet hotel med fine værelser og pool! Se mere til hotellet her:

 Fly: direkte

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København til Sevilla med rejsedatoerne 5. – 8. oktober 2019:

 

Fra København

 

Der var desværre ingen billige fly fra Jylland i denne omgang


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Billeje er billigt i Sevilla! – Find din lejebil her.

I øvrigt har Sevilla mange gode cykelstier. Det kan derfor anbefales at leje cykler, da det er en nem og hurtig måde at komme rundt i byen på.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm.  Håndbage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365