Vi finder de bedste rejsetilbud

9 dage i Miami Beach for kun 3.934,-


9 dage i Miami Beach for kun 3.934,- per person inkl. fly og lækkert 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Miami Beach ligger sydligt i Florida og og klimaet er skønt med sol og varme året rundt. En ferie i Miami byder på en farverig kombination af caribiske strande og palmekantede gader med spændende shoppingmuligheder. Nyd også byens mange gode restauranter og livlige natteliv. Kendisfaktoren i Miami Beach er høj, og mange amerikanske kendisser kommer hertil for at nyde solen og hinandens selskab.

 

Se tilbud på Fly og hotel her:
København
Billund

 


ALTERNATIV:

Hvis du i stedet foretrækker en pakkerejse, kan du finde tilbud til Miami Beach her:

SE PAKKEREJSER TIL Miami Beach HER
August September 
OktoberNovember


Priser og links

 

København: 4. – 12. nov 2019
HOTEL2.025,-
FLY1.909,-
I ALT3.934,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

Billund: 4. – 12. nov 2019
HOTEL2.025,-
FLY2.251,-
I ALT4.276,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte 3-stjernede Best Western On the Bay Inn & Marina, der tilbyder flotte værelser og skøn beliggenhed tæt på stranden.

Bemærk: Vi har anvendt en rabatkode for at få den bedste pris på hotellet. Brug koden AFFHCOM719 når du reserverer på hotels.comFly

 

Fra København 4. – 12. nov 2019

 

Fra Billund 4. – 12. nov 2019

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365