Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Berlin for kun 494,-


4 dage i Berlin for kun 494,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel! – eller for kun 981,- med et lækkert 5-stjernet hotel!

Berlin ligger under en times flyrejse fra Danmark og er perfekt til en  kort storbyferie. Glæd dig til et bredt og farverigt ensemble af kulturelle oplevelser, shopping i verdensklasse, gode restauranter og et fantastisk natteliv.

 

se tilbud på fly og hotel her
Fra_Billund
København

 

Bemærk at momondo på en mobiltelefon viser den samlede pris for to personer! – Ved hotellet skal der vælges et “comfort værelse”, da det ellers er med delt badeværelse.


5-stjernet alternativ

Er du til mere luksus, så er det 5-stjernede Steigenberger Hotel Berlin noget for dig. Det modtager fantastiske bedømmelser fra de tidligere gæster og prisen er blot 981,- inkl. fly fra Billund eller 1.317,- inkl. fly fra København:

 

SE mere på hotellet HER
Fra BillundFra København

 

Annonce


Priser & links

 

Billund: 23. – 26. aug 19
HOTEL1.003,-
FLY242,-
I ALT1.245,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

KØBENHAVN: 25. – 28. aug 19
HOTEL1.002,-
FLY549,-
I ALT1.552,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Enjoy Hotel Berlin City Messe, der modtager gode anmeldelser fra de tidligere gæster. Bemærk, at man skal vælge værelset “comfort”, da det billigste værelse er med delt badeværelse.

 

SE mere på hotellet HER
Fra BillundFra København

 Fly

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Berlin i august måned.

Fra Billund den 23. – 26. august 2019:

 

Fra København den 25. – 28. august 2019:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Far Billund er der kun inkluderet en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm.  Håndbage eller bagage kan tilkøbes. Fra København medfølger håndbagage.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365