fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Toscana for kun 1.443,-


15 dage i Toscana for kun 1.443,- pr. person inkl. fly og flot hotel med to store pools i skønne omgivelser!

Høje cypresser, oliventræer, pinjetræer, vinstokke, et landskab med bløde bakker og middelalderarkitektur, er blot noget af det, som kendetegner Toscana. Renæssancen, verdenskunsten, maden og ikke mindst vinen er andre ting som lokker ved området. Billeder af Toscana er generelt smukke, og Toscana lever op til den virkelighed, som vises i billederne – der er smukt, dragende, opslugende og indbydende.

 

 

SE tilbud med afrejse i september her
Fra BillundKøbenhavn

 


Priser og links

 

 

Billund: 28. sep – 12. okt 19
Pris1.443,-

 

 

København: 28. sep – 12. okt 19
Pris1.774,-

 


Hotel

I bakkerne to kilometer uden for den charmerende lille by Riparbella ligger Borgo San Pecoraio, et stort feriecenter i landlig toscansk stil. Her er 56 lejligheder af forskellig størrelse og alt det, man har brug for til en god ferie, hvor man kombinerer badning ved kysten med udflugter til de byer og landskaber, som har gjort Toscana berømt.

 

SE mere her
Fra BillundKøbenhavn

 FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Toscana med rejsedatoerne 28. september til 12. oktober 2019:

 

Fra Billund

 

Fra København


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365