Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Nessebar i sommerferien for kun 1.878,-


8 dage i Nessebar i sommerferien for kun 1.878,- pr. person inkl. fly og hotel tæt på stranden!

Snyd ikke dig selv for at besøge Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv. Det af os foreslåede hotel ligger i Nessebars gamle bydel med blot 300 meter til stranden!

 

Se tilbud med afrejse i juli her

 


Priser og links

 

Billund: 31. jul – 7. aug 19 (7 nætter)
Pris1.878,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Kirios, der ligger i den gamle del af Nessebar, er et familiedrevet og charmerende hotel med en hyggelig atmosfære. Fra hotellet er der kort gåafstand til nærmeste lille badevig. Beliggende blandt brostensstræder, kirker og bulgarsk hverdagsliv, men lige rundt om hjørnet, ligger den livligere del af Nessebar med butikker og restauranter.

 

Se tilbud med afrejse i juli her


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet en billig rejse fra Billund til Nessebar med rejsedatoerne 31. juli – 7. august 2019.


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365