Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Phuket for kun 4.288,-


15 dage på Phuket for kun 4.288,- pr. person inkl. fly og hotel med pool og morgenmad!

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

Se tilbud med Afrejse i september 2019

ALTERNATIVE PAKKEREJSER

Der er mange alternative afrejsedatoer til Thailand. Find en passende her:

 

Se pakkerejser til thailand her:
AugustOktober 
NovemberDecember

 Priser og links

 

 København: 17. sep- 1. okt 2019
Pris4.288,-

 


Hotel

The Orchid er et populært, noget slidt hotel et stykke uden for det centrale Patong Beach. Der er ca. 2 km til Patongs store udvalg af restauranter og forlystelsesliv. På vejen til Patong passerer du flere restauranter, der lokker med stærkt krydrede thairetter. Den nærmeste badevenlige strand ligger ca. 1 km væk, og på vejen dertil kommer du forbi flere sælgere med frugt og andet godt. Hotellet ligger lige ud til en strand, der ikke er badevenlig. Hotellet har et lille poolområde samt en kombineret bar og restaurant.

Se mere her

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Phuket:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365