Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.599,-


8 dage på Tenerife for kun 1.599,- inkl. direkte fly og hotel med tagterrasse med pool og havudsigt!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

Se tilbuddene i september her
Fra KøbenhavnBillund (+300,-)

 


Priser og links

 

københavn: 24. sep – 1. okt 19 (7 nætter)
Pris1.599,-

 

Billund: 24. sep – 1. okt 19 (7 nætter)
Pris1.899,-

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Tenerife Ving, der er et hyggeligt, ældre lejlighedshotel i Puerto de la Cruz med mange stamgæster. Her bor du i bekvem afstand til både lavastranden Playa Jardin. Hotellet har en tagterrasse med pool og flot udsigt over byen og havet, Teide og Puerto de la Cruz. Tenerife Ving har desuden en lille bar/café, hvor du kan få stillet sult og tørst. Du kan også vælge at spadsere til det charmerende torv Plaza del Charco, hvor der ligger flere hyggelige restauranter.

 

Se mere her
Fra KøbenhavnBillund (+300,-)

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Tenerife med rejsedatoerne 24. september – 1. oktober 2019:

 

Fra København:

 

Fra Billund:


Transport

Lufthavnstransport kan købes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365