Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Algarvekysten for kun 1.599,-


8 dage på Algarvekysten for kun 1.599,- pr. person inkl. fly og hotel med pool!

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.

 

SE TILBUD MED AFREJSE I oktober HER

 


Priser og links

 

aarhus: 19. – 26. okt 19 (7 nætter)
Pris1.599,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Mirachoro II/Rocha lejligheder, der vil appellere til familier og par på udkig efter en behagelig base, for at udforske det omkringliggende område og alt Praia da Rocha har at byde på. En havneby der er kendt for sine fiskerestauranter, moderne forretninger, sjove bådture og et stort ugentligt marked, der tiltrækker mange mennesker. Beliggende i centrum af Praia da Rocha, 1,5 km fra stranden, 2,5 km fra Portimao centrum og 3 km fra en golfbane.FLY

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra Aarhus til Algarve med rejsedatoerne 19. – 26. oktober 2019:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365