Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sousse for kun 1.998,-


8 dage i Sousse for kun 1.998,- pr. person inkl. fly og på flot 3-stjernet hotel med 4 pools, morgenmad og beliggenhed lige ved stranden!

Sousse er et fantastisk ferieområde og byder på dejlig badeferie for alle aldre. De hvide sandstrande ved Middelhavets kyst indbyder til skønne dage på stranden. I Port el Kantoui finder I en hyggelig havn med mange restauranter og butikker. Rejser I med børn vil de med garanti hurtigt forelske sig forlystelsesområdet eller vandlandet, der også ligger i området.

 

Se tilbud til Sousse i september her
KøbenhavnFra Billund

 


Priser og links

 

København: 20. – 27. sep 19 (7 nætter)
Pris1.998,-

 

Billund: 20. – 27. sep 19 (7 nætter)
Pris1.998

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Sousse City & Beach (tidligere Karawan) er særlig kendt for sin gode kombination af en fantastisk beliggenhed og mange faciliteter. I bor på stranden og kun 300 meter fra centrum, hvor I finder caféer, restauranter og butikker.

På hotellet finder I intet mindre end fire swimmingpools – her er noget for alle aldre. Et af poolområderne har en stor børnepool og vandrutsjebaner. Ved alle pools er der god plads, solstole og parasoller.

 

Se mere her
KøbenhavnFra Billund

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Sousse med rejsedatoerne 20. – 27. september 2019:

 

Fra København:

 

Fra Billund:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365