Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Alanya for kun 1.999,-


8 dage i Alanya for kun 1.999,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og morgenmad!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

 

Se tilbud i september her
Fra BillundFra København

 

Hotellet med afrejse fra Billund inkluderer morgenmad mens det skal tilkøbes på hotellet med afrejse fra København.


Prisoversigt og links

 

billund: 12. – 19. sep 19 (7 nætter)
Pris1.999,-

 

København: 26. sep – 3. okt 19 (7 nætter)
Pris*2.149,-

*2.623,- inkl. morgenmad.


Hotel – Billund

Vi har taget udgangspunkt i Park Alanya er et populært og enkelt ungdomshotel med en god beliggenhed i Alanyas gamle bydel lige oven for havnen. Her bor du i gåafstand til både Kleopatrastranden og den østlige strand. Hotellet har et lille poolområde samt morgenmadslokale og a la carte-restaurant.


Hotel – København

Vi har taget udgangspunkt i Villa Moonflower. Her bor du centralt i Alanya, tæt på lokale tyrkiske basarer, restauranter og barer. Her trives hele familien i pæne lejligheder og ved det dejlige poolområde. Børnene har masser af sjov i den lille vandpark med vandrutsjebaner. Hotellet har en hyggelig a la carte-restaurant, og et par aftener om ugen arrangerer hotellets personaleunderholdning.FLY

 

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra Billund og København til Alanya i september.

 

Fra Billund med rejsedatoerne 12. – 19. september 2019

 

Fra København med rejsedatoerne 26. september – 3. oktober 2019


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365