Vi finder de bedste rejsetilbud

3 ugers rundrejse i Vietnam for kun 4.648,-


3 ugers rundrejse i Vietnam for kun 4.648,- inkl. fly og gode 3-stjernede hoteller!

Vietnam er et af Østens mest spændende rejsemål og tilbyder alt hvad hjertet begærer. Fantastiske strande, pulserende storbyer, spændende kultur og historiske seværdigheder. Tilsæt det dejlige vietnamesiske køkken, lave priser og en meget venlig lokalbefolkning. Her får I inspiration til, hvordan en rundrejse i Vietnam kan se ud.

SE TILBUD PÅ FLY her:
FRA KØBENHAVN

FRA BILLUND


Rejsemål: Vietnam
Rejselængde 3 uger
Afrejse: 13. november 2019
Pris pr. pers. fra København kun: 4.648,-
Pris pr. pers. fra Billund kun: 4.844,-

SE Rute OG HOTELLER HERUNDER:
BY OG DATOPRISLINK
Ho Chi Minh City

14. – 17. november

162,-
Mui Ne

17. – 20. november

188,-
Nha Trang

20. – 23. november

144,-
Hoi An

23. – 26. november

178,-
Hue

26. – 29. november

158,-
Hanoi

29. nov – 4. december

277,-
I ALT FOR HOTELLER1.107-Pris pr. person ved 2 personer

Ho Chi Minh City (Saigon) 14. – 17. november

Ho Chi Minh City er Vietnams største by og byder på mange spændende oplevelser. Oplev bl.a. de overvældende historiske udstillinger fra Vietnamkrigen. Byen summer af liv og byder på utallige butikker og seværdigheder. Det er oplagt at nyde en pause på en af de spændende restauranter, hvor man kan nyde det formidable vietnamesiske køkken.

Se hotellet i Ho Chi Minh City her:

 

Mui Ne 17. – 20. november

Mui Ne er en dejlig badeby med gode muligheder for surfing og golf. I må ikke snyde jer selv for en udflugt til de storslåede hvide og røde sandbanker. Et utroligt smukt syn og en uforglemmelig naturoplevelse.

Se hotellet i Mui Ne her:

 

Nha Trang 20. – 23. november

Nha Trang tilbyder en fantastisk lang og dejlig badestrand. Byen byder også på et festligt natteliv med mange restauranter, barer og diskoteker.

Se hotellet i Nha Trang her:

 

Hoi An 23. – 26. novemberHoi An bliver af mange betragtet som Vietnams hyggeligste by. Når man træder ind i byen og ser arkitekturen er det som at træde direkte ind i Vietnams fortid. Indbyggerne er imødekommende og atmosfæren er fantastisk. Her oplever du autentisk vietnamesisk kultur. Hoi An er med god grund optaget på Unescos verdensarvsliste.

Se hotellet i Hoi An her:

 

Hue 26. – 29. novemberI det centrale Vietnam ligger Hue, hvorfra 13 konger har regeret Vietnam. Mærk historiens vingesus når du træder ind i den imponerende kongeby, som er opført med bymure og voldgrave. Citadellet består af fæstningsværker, kongelige paladser, den forbudte by og andre royale bygninger.

Se hotellet i Hue her:

 

Hanoi 29. nov – 4. december

Hanoi er en charmerende by. Oplev de gamle krogede gader i den gamle bydel, de mange smukke parker og søer og de fransk inspirerede lange brede boulevarder. Gå endelig ikke glip af Halong Bay. Et imponerende naturlandskab med tusindvis af smukke kalkstensøer og imponerende grotter.

Se hotellet i Hanoi her:

 


Fly:

 

Fra København til Ho Chi Minh City 13. november. Bemærk at flyet lander 14. november 2019.

Fra Hanoi til København d. 4. december 2019

 

Fra Billund til Ho Chi Minh City 13. november. Bemærk at flyet lander 14. november 2019

Fra Hanoi til Billund d. 4. december 2019


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Det er let og billigt at komme rundt i Vietnam. Transport mellem byerne arrangeres nemmest og billigst i på stedet. De fleste hoteller er behjælpelige med information og billetter til bus og tog. Bestil gerne billetterne et par dage i forvejen.

Bemærk: Rejser I med tog over længere distancer kan det være en blandet fornøjelse at vælge billettypen “Seat”. Det er hårde sæder. Overvej i stedet “Hard Sleeper”, der er en tynd madras eller “Soft Sleeper”, der er en dyrere men

Klik her for yderligere information om Transport i Vietnam

Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365