Vi finder de bedste rejsetilbud

11 dage i Dubrovnik for kun 2.548,-


11 dage i Dubrovnik for kun 2.548,- per person inkl. direkte fly og flot 3-stjernet lejlighedshotel med fremragende udsigt!

Dubrovnik er Kroatiens mest populære ferieby. Den imponerende og meget velbevarede bymur omkranser hele den gamle bydel, og herfra har du en fantastisk udsigt over byen. Nogle af de smukkeste byområder i hitserien Game of Thrones er filmet i den gamle havn i Dubrovnik.
Tæt på Dubrovnik finder du den ene idylliske bugt efter den anden med dejlige badestrande. Der er en bystrand i Dubrovnik, og du kan nemt sejle ud til øer med de lækreste strande, hvor mange er lavvandede og børnevenlige. Dubrovnik er vitterligt en perle.

SE TILBUD med afrejse i september HER:

ALTERNATIVE PAKKEREJSER

Der er mange alternative afrejsedatoer til Dubrovnik. Find en passende her:

SE Andre TILBUD  HER
JuliAugust
SeptemberOktober

 


Priser og links

 

København: 28. sep – 8. okt 2019 (10 nætter)
Pris2.548,-

Hotel

Apartments Dubelj er et populært lejlighedshotel i smukke omgivelser.
Afstanden til lufthavnen er ca. 23 km. Hvis du ønsker det, kan du nemt og bekvemt bestille transport mellem lufthavnen og hotellet, når du booker din rejse. Der er 12 lejligheder og værelser på Apartments Dubelj. Her får du en smagfuld og komfortabel hotelindkvartering. Hvis du vil lave morgenmad eller frokost, har du adgang til et veludstyret tekøkken beregnet til lettere madlavning.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk  fundet et godt tilbud til Dubrovnik:


Transport

Lufthavnstransport kan købes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365