Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos for kun 1.549,-


8 dage på Rhodos for kun 1.549,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og morgenmad!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

se tilbuddet i september her

Priser og links

 

København: 25.  sep. – 2. okt 19 (7 nætter)
Pris1.549,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Georgia, der er et lille charmerende hotel i rolige omgivelser i Afandou. Hotellet har en hyggelig atmosfære og består af flere bygninger. På hotellet er der et enkelt poolområde samt en kombineret bar/poolbar og en restaurant.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Rhodos med rejsedatoerne 25. september til 2. oktober 2019:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den er billig og kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365