Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Karpathos for kun 1.649,-


8 dage på Karpathos for kun 1.649,- pr. person inkl. fly og 2-værelses lejlighed på et godt bedømt hotel med pool!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

Bemærk: Rejsen til Karpathos kommer frem som søgeresultat nr. 2 på prissammenligningssiden travelmarket.dk

 

Se tilbud med afrejse i september her


Priser og links

 

københavn: 25. sep – 2. okt 19 (7 nætter)
Pris1.649,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Journeys End, der er et lille, hyggeligt og familiært lejlighedshotel. Hotellet ligger i udkanten af Karpathos by i naturskønne omgivelser med olivenlunde og høje bjerge som kulisse. Hotellet har et dejligt poolområde med liggestole og parasoller samt en lille bar. Fra Journeys End er dergåafstand ned til stranden, hvor du finder det nærmeste supermarked og et par mindre tavernaer.FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet billige rejser til Karpathos:


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365