Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Krakow for kun 648,-


5 dage i Krakow for kun 648,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Krakow er et must see. Som en af de absolut smukkeste byer i Europa bør du ikke snyde dig selv for et besøg til Krakow. Byens historie er fascinerende, stemningen i byen er hyggelig og afslappet og prisniveauet er lavt.

 

SE fly og hotel HER:
Afrejse fraFlyHotel 
København
Billund

 

Bemærk: Momondo viser flyprisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk også at lade søgningen blive helt færdig.


Alternativ – Pakkerejse

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde tilbud til Krakow her:

 

SE tilbud på pakkerejser her
AugustSeptember
OktoberNovember

Priser og links

 

København: 16. – 20. sep 19 (4 nætter)
HOTEL420,-
FLY228,-
I ALT648,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

Billund: 16. – 20. sep 19 (4 nætter)
HOTEL420,-
FLY476,-
I ALT896,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Momondo viser flyprisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk også at lade søgningen blive helt færdig.


Hotel

System Hotel Kraków ligger blot 10 minutters kørsel fra Krakows gamle bydel, hvor man finder caféer og restauranter. Der tilbydes værelser med gratis WiFi samt eget badeværelse. Samtlige værelser på System Hotel Kraków har tv samt arbejdsplads med skrivebord og telefon. Se mere til hotellet her:FLY

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København og Billund til Krakow i september. Vi har taget udgangspunkt i den 16. – 20. september, men der er flere andre datoer i september og oktober til samme lave pris. Typisk med rejsedagene mandag til fredag.

 

Fra København den 16. – 20. september 2019:

 

Fra Billund den 16. – 20. september 2019:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365