Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Zagreb for kun 1.420,-


1 uge i Zagreb for kun 1.420,- per person inkl. fly og godt beliggende 3* hotel!

Zagreb er en smuk og meget afslappet storby. De mange caféer og grønne oaser giver sammen med den smukke arkitektur en hyggelig atmosfære. Centrum af byen byder på historiske små gader og spændende museer. Lej evt. også en bil (det er billigt) og tag på ture i den smukke kroatiske natur. Både lokalbefolkning og prisniveau i Kroatien er særdeles imødekommende.

 

SE fly og hotel HER:

 

Bemærk: Momondo viser flyprisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk også at lade søgningen blive helt færdig.


Alernativ – Pakkerejse

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, kan du finde tilbud til Kroatien her:

 

 

SE tilbud på pakkerejser her
AugustSeptemberOktober

Priser og links

 

København: 7. – 14. sep 19 (7 nætter)
HOTEL601,-
FLY819,-
I ALT1.420,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Momondo viser flyprisen for to personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk også at lade søgningen blive helt færdig.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede guesthouse Sermageova, der er et enkelt hotel, men som bl.a. bliver bedømt som værende fantastisk af hotellets gæster og scorer høje karakterer på især beliggenhed, serviceniveau og rengøring.

 

Der er mange alternative hoteller at vælge imellem. Bl.a. det 3-stjernede Stars rooms, der bedømmes fabelagtigt af hotellets gæster. Se mere af der herFLY

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København Zagreb i september. Vi har taget udgangspunkt i den 7. – 14. september, men der er billige billetter i august – oktober med rejsedagene lørdag begge veje.

 

Fra København den 7. – 14. september 2019:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer håndbagage. Bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365