Vi finder de bedste rejsetilbud

9 dage i Rio de Janeiro for kun 3.957,-


9 dage i Rio de Janeiro for kun 3.957,- per person inkl. fly & flot 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Brasilien er især kendt for fodbold, samba og smukke sandstrande. Nyd det hele på ikoniske Copacabana, der hører til blandt de mest berømte strande i verden. Rio de Janeiro er tilmed en fascinerende cocktail af farverige gademiljøer og passioneret sydamerikansk livsstil og livsglæde. Klimaet i Rio er dejligt, og byen ligger naturskønt med høje bjerge på den ene side og det smukke Atlanterhav på den anden.

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 


Priser & links

 

København: 25. nov – 3. dec (8 nætter)
HOTEL983,-
FLY2.974,-
I ALT3.957,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Hotel Atlantico Prime ligger i centrum af Rio de Janeiro.

Lejlighederne har moderne indretning, aircondition, kabel-tv, minibar, værdiboks, hårtørrer og makeup-spejl. Der er gratis wi-fi samt fitnesscenter og restaurant. Prisen omfatter morgenmad. Der er døgnåben reception, og du kan nyde forfriskende drikkevarer i baren.Fly

 

På travelmarket har vi fundet billige flybilletter fra København til Rio de Janeiro 25. nov – 3. dec

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Vil du udforske byen på egen hånd kan du leje en bil her.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365