Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lefkas for kun 1.999,-


8 dage på Lefkas for kun 1.999,- inkl. fly og 3-stjernet med pool!

Hvis du vil besøge nogle af Europas fineste strande skal du tage turen til Lefkas, der ligger syd for Korfu i Det Ioniske Hav på Grækenlands vestkyst. Lefkas er en naturskøn ø, med små charmerende græske byer, hvor du finder fantastiske gourmetrestauranter og gode shoppingmuligheder.

Se tilbud med Afrejse i september 2019

 


Priser og links

 

 København: 16. – 23. sep (7 nætter)
Pris1.999,-

 


Hotel

Konstantinos er et hyggeligt, lille lejlighedshotel i landlige omgivelser lige uden for Nidri. Hotellet har en frodig have, hvor du kan slappe af ved poolen. Fra Konstantinos er der kun en kort gåtur til stranden og cirka ti minutters gang ind til centrum.

Se mere her

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Lefkas:


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365