Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kalymnos for kun 2.049,-


8 dage på Kalymnos for kun 2.049,- inkl. fly og godt hotel med god beliggenhed!

Kalymnos ligger et lille stykke nord for Kos. Efter en times rejse med båd ankommer du til Pothias charmerende havn, hvor en hyggelig lokalatmosfære, afslapning og feriestemning venter forude. Kalymnos er en ø, som er kendt for sine vidunderlige strande og små, stemningsfulde byer, hvor livet foregår i et roligt og afslappet græsk tempo.

Se tilbud med afrejse i august her:

Bemærk: På Spies vises den samlede pris for to personer. Spies reserverer og låser rejsen til én når man trykker på “Se pris og bestil.” Derfor kan rejsen stå som udsolgt selvom rejsen og prisen stadig er tilgængelig. Prisen vil så kort efter være tilgængelig igen, men det kan kræve lidt vedholdenhed, når mange er inde på rejsen.Prisoversigt og links

 

København: 30. aug – 6. sep 2019
Pris2.049,-

 


Hotel

 

Katerina er et enkelt og hyggeligt lejlighedshotel i Kalymnos’ hovedby Pothia. Hotellet er familieejet og byder gæsterne på ægte græsk atmosfære. Her bor du i rummelige lejligheder i gåafstand fra både havnen, butikker og hyggelige tavernaer.Fly og Transport

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige tilbud til Kalymnos i slutningen i august:

 

Transfer (både bus- og bådtransport) indgår for dig, der har bestilt hotel med Spies på Kalymnos.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365