Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Zakynthos for kun 1.698,-


8 dage på Zakynthos for kun 1.698,- inkl. fly og hotel med god beliggenhed!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

Se tilbud med Afrejse i august her:

 


Prisoversigt og links

 

 København: 28. aug – 4. sep
Pris1.698,-

 


Hotel

Noula i Laganas er et lille og familiært hotel med kun 10 lejligheder. Her bor du et par hundrede meter fra hovedgadens udbud af restauranter og barer. Der er cirka ti minutters gang til stranden. Familien der driver Noula bor lige ved siden af, og tager sig af alle pligter. De passer også et velassorteret minimarked i stueplan, og giver gerne tips til restauranter og ting at foretage sig på Zakynthos.

Se mere her

 FLY

 

Fra København har vi på prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud til Zakynthos:

 


mere information

Transfer kan tilkøbes ved bestilling af rejsen.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365