Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lesbos for kun 1.899,-


8 dage på Lesbos for kun 1.899,- pr. person inkl. fly og godt bedømt 3-stjernet hotel med flot pool og smuk udsigt!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

Se tilbud med afrejse i august her:

Bemærk: På Spies’ hjemmeside vises den samlede pris for to personer. Der er flere hoteller at vælge imellem til stort set samme pris. Hvis en rejse står som udsolgt, så vælg en anden i oversigten på Travelmarket eller prøv igen lidt senere.


ALTERNATIVE PAKKEREJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du finde tilbud til Grækenland her:

SE Andre TILBUD til grækenland HER
JuliAugust
SeptemberOktober

 


 

Priser og links

 

københavn: 29. aug – 5. sep 19 (7 nætter)
Pris1.899,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Voulas Studios, der er et lille og pænt hotel med en fantastisk udsigt over havet. Hotellet er bygget i traditionel stil og ligger på en bakke i den gamle del af Molivos, tæt på den smukke, gamle fæstning.


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Lesbos:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Vil I hellere leje en bil kan den bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2020 Rejs365 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk