Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lesbos for kun 1.899,-


8 dage på Lesbos for kun 1.899,- pr. person inkl. fly og godt bedømt 3-stjernet hotel med flot pool og smuk udsigt!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

Se tilbud med afrejse i august her:

Bemærk: På Spies’ hjemmeside vises den samlede pris for to personer. Der er flere hoteller at vælge imellem til stort set samme pris. Hvis en rejse står som udsolgt, så vælg en anden i oversigten på Travelmarket eller prøv igen lidt senere.


ALTERNATIVE PAKKEREJSER

Foretrækker du andre datoer, kan du finde tilbud til Grækenland her:

SE Andre TILBUD til grækenland HER
JuliAugust
SeptemberOktober

 


 

Priser og links

 

københavn: 29. aug – 5. sep 19 (7 nætter)
Pris1.899,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Voulas Studios, der er et lille og pænt hotel med en fantastisk udsigt over havet. Hotellet er bygget i traditionel stil og ligger på en bakke i den gamle del af Molivos, tæt på den smukke, gamle fæstning.


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Lesbos:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Vil I hellere leje en bil kan den bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365