Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Alonissos for kun 2.099,-


8 dage på Alonissos for kun 2.099,- pr. person inkl. fly og hotel med pool og god beliggenhed

Alonissos er det perfekte valg for dig, der søger en afslappende ferie med dejlige strande og smukke omgivelser. På Alonissos er vandet krystalklart og på strandene er der ikke mange turister. Øen er oplagt til dig, der nyder en skyggefuld stund under parasollen, og til dig der søger store naturoplevelser. Efter solen er gået ned, er her et godt udvalg af barer og restauranter.

Se tilbud med afrejse i august her:

 


 


Priser og links

 

københavn: 27. aug – 3. sep 19 (7 nætter)
Pris2.099,-

 


Hotel

Elena Studios er et familiedrevet lejlighedshotel i udkanten af Patitiri på Alonissos. Her bor du i bekvem gåafstand til både strand og centrum. Hvis du bliver på hotellet, kan du slappe af i en liggestol ved det hyggelige poolområde eller nyde den smukke udsigt fra din balkon eller terrasse.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Alonissos:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer indgår, hvis du har bestilt hotel med Spies på Alonissos

Vil I hellere leje en bil kan den bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365