Find din næste rejse her!

8 dage på Rhodos i sommerferien for kun 2.946,-


8 dage på Rhodos i sommerferien for kun 2.946,- pr. person inkl. fly og hotel med pool!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

Priserne er ekstraordinært høje i juli i år, men vi har fundet rejser til Rhodos i sommerferien fra både København og Billund til lige omkring 3.000,-

 

SE TILBUDdene HER:
KøbenhavnFra Billund

 

Bemærk: Benyttes rabatkoden JP2019 reduceres prisen med 5%.Priser og links

 

København: 1. – 8. aug 19 (7 nætter)
Pris2.989,-

 

Billund: 1. – 8. aug 19 (7 nætter)
Pris3.036,-

 


Hotel – København

Vi har taget udgangspunkt i det 2-stjernede Tivoli Hotel i Faliraki, der ligger skønt placeret i naturomgivelser midt mellem Middelhavet og bjergene i baggrunden. Hotellet har ikke mange faciliteter, men her er roligt, og hvad du skal bruge til en sol- og badeferie på Rhodos. Det er ideelt hvis du vil bo enkelt og også ud at opleve, hvad Rhodos har at byde på.

Transfer kan tilkøbes for 160,- pr. person. Ved at benytte rabatkoden JP2019 reduceres prisen med 5 %.

 

Bemærk: Der er flere hoteller til næsten samme pris.


Hotel – BIllund

Vi har taget udgangspunkt i de 3-stjernede Kassandra lejligheder. Kassandra lejligheder ligger i udkanten af ​​Ialyssos omgivet af smukke græske huse. Her er du i gåafstand til både centrum og strand. På stranden kan man leje solsenge og parasoller mod betaling. Lejlighedskomplekset består af flere bygninger omkring et relativt lille, men hyggeligt poolområde med fire pools, hvoraf to er til børn.

Transfer kan tilkøbes for 160,- pr. person. Ved at benytte rabatkoden JP2019 reduceres prisen med 5 %.

 

Bemærk: Der er flere hoteller til næsten samme pris.Transport

Transfer kan tilkøbes for 160,- pr. person hos Detur.

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den er billig og kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

© 2019 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk