Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Paleros for kun 1.949,-


8 dage i Paleros for kun 1.949,- inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel med pool og havudsigt!

En ferie i Paleros er en charmerende blanding af autentisk græsk bystemning, fine strande og uberørt natur. I Paleros er atmosfæren behagelig og lokal, og man kan argumentere for, at en rejse til Paleros er en rejse til det rigtige Grækenland. Den mest populære strand hedder Potamaki Beach, men der er også en mindre strand midt i byen samt en række badebugter, der ligger på række hele vejen mod øst.

 

SE TILBUD MED AFREJSE I august HER

Bemærk: Rejsen kommer evt. frem som nr. 2 på listen af søgeresultater.


Priser og links

 

København: 26. aug – 2. sep 19 (7 nætter)
Pris1.949,-

 


Hotel

Kosta Maria er et lille, familiedrevet lejlighedshotel i fredelige og landlige omgivelser. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over det Ioniske Hav. Hotellet byder på et hyggeligt poolområde med en restaurant, og neden for hotellet ligger en mindre badebugt. Der er cirka 2 km til en større strand og havnen i Paleros, hvor der er små butikker og tavernaer. Kosta Maria er et godt udgangspunkt for egne udflugter med lejebil.


FLY

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet tilbud fra København til Paleros:


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365