Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Thassos for kun 949,-


Prisfald! – 1 uge på Thassos for kun 949,- pr. person inkl. fly og godt bedømt hotel tæt på stranden!

På stille og fredelige Thassos finder I det meste til en vellykket ferie: Frodig natur, krystalklart vand, nogle af de bedste strande i Det Ægæiske Hav – og ikke mindst en skøn, græsk atmosfære.

 

Se tilbud med afrejse i september her:

 

Bemærk: Da Spies reserverer og låser rejsen til én når man trykker på “Se pris og bestil”, så kan rejsen stå som udsolgt indtil reservationen er udløbet igen, hvis den ikke er blevet købt. I mellemtiden kan rejsen stå til en højere pris, selvom rejsen og prisen i virkeligheden stadig er tilgængelig. Prisen vil så kort efter være tilgængelig igen, men det kan kræve lidt vedholdenhed, når mange er inde på rejsen.Priser & links

 

KØBENHAVN: 21. – 28. sep 19 (7 NÆTTER)
I ALT949,-

 


Hotel

Garden Studios Thassos Town er et charmerende, enkelt lejlighedshotel i udkanten af Thassos by. Her bor du ikke langt fra den fine strand Tarsanas, og der er gåafstand til restauranterne og shoppingmulighederne i centrum.


AnnonceFly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Thassos


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


Annonce


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365