Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Cypern for kun 2.818,-


15 dage på Cypern for kun 2.818,- per person inkl. fly og hotel med pool!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

Se tilbud på Fly og hotel her:
København
Fra Billund

 

Bemærk: Momondo viser flyprisen for 2 personer, hvis du bruger en mobiltelefon. Husk at lade søgningen blive helt færdig.


ALTERNATIVER:

Foretrækker du andre datoer, kan du finde tilbud på pakkerejser til Cypern her:

 
JuliAugust September

 Priser & links

 

København: 23. aug – 6. sep 19 (14 nætter)
HOTEL1.841,-
FLY977,-
I ALT2.818,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

Billund: 26. aug – 10. sep 19 (14 nætter)
HOTEL1.841,-
FLY1.099,-
I ALT2.940,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Dette familiedrevne hotel ligger i landsbyen Oroklini i Larnaca og tilbyder udsigt over Larnaca-bugten og Middelhavet samt værelser med egen forplejning og restaurant. Der er sæsonåben swimmingpool og gratis WiFi. Samtlige værelser på Antonis G. Lejlighederne har tv samt tekøkken med mikrobølgeovn og kogeplader og samtlige værelser har egen balkon med udsigt over bjergene eller haven. Hotel Apartments Antonis G. har børnebassin og legeplads. Hotellet kan arrangere biludlejning, og der er døgnåben reception. Antonis Apartments ligger 15 minutters kørsel fra Larnacas internationale lufthavn.

 

Se mere her:
KøbenhavnFra Billund

 Fly

 

Fra København

På Momondo har vi fundet billige billetter fra København til Cypern med rejsedatoerne 23. aug – 6. sep 19

 

Fra Billund

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet billige billetter fra Billund til Cypern med rejsedatoerne 26. aug – 10. sep 19


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Ønsker du at være fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365