Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Algarvekysten for kun 1.708,-


8 dage på Algarvekysten for kun 1.708,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool.

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.

SE TILBUD MED AFREJSE I september HER

 Prisoversigt og links

 

aarhus: 28. sep – 5. okt 19 (7 nætter)
Pris1.708,-

 


Hotel

Kings Apartments er et 3-stjernet lejlighedshotel, der ligger 600 m fra stranden, 1 km fra bycentrum, samt 4,5 km fra en golfbane. Faciliteter inkluderer en udendørs pool, børnepool, parkering, trådløs internetadgang (mod gebyr) og have. Lejlighederne har tv, sikkerhedsboks (mod gebyr), tekøkken, køleskab og balkon/terrasse.FLY

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra Aarhus til Algarve:


Transport

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365