Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kos for kun 1.848,-


8 dage på Kos for kun 1.848,- inkl. direkte fly og hotel med morgenmad og god beliggenhed!

Kos er en lille og hyggelig ø, der er som skabt til slappe af på de mange fine sandstrande. Den charmerende græske ø er også perfekt til cykelture langs stranden og gåture i de smalle stræder med masser af blomster og hyggelige caféer.

SE TILBUD MED AFREJSE I august HER

 Prisoversigt og links

 

København: 30. aug – 6. sep 19 (7 nætter)
Pris1.848,-

 


Hotel

Hotel Paritsa er et af de familieejede, klassiske hoteller i Kos by. Det er et godt valg til dig, der ønsker en enkel og central indkvartering. Du bor i gåafstand til det meste Kos by har at tilbyde. Morgenmad indgår i prisen. Paritsas beliggenhed er optimal, tæt på både stranden og havnen, der ligger i kort gåafstand.FLY

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud fra København til Kos:


Transport

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365