Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Golden Sands for kun 762,-


8 dage i Golden Sands for kun 762,- pr. person. inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Skal din ferie stå på afslappende dage ved stranden og hyggelige aftener i byen, så er Golden Sands et godt bud. Her finder du alt til den perfekte badeferie. Stranden i Golden Sands strækker sig 4 kilometer langs kysten og er kendt som værende Sortehavskysten – ja, måske Europas flotteste badestrand. Stranden er dækket af fint, lyst sand som er perfekt til at bygge sandslotte af. Her kan lejes solsenge og parasoller, og da her kun bliver langsom dybt, er stranden særdeles velegnet til børnefamilier.

OPDATERING

Nogle brugere har oplevet problemer med at finde rejsen når de klikker på “Vis rejse”. Gør du det, så kan du prøve at klikke her.

 

SE TILBUD MED AFGANG i september HER

 Prisoversigt og links

 

København: 10. – 17. sep 2019 (7 nætter)
Pris762,-

 Hotel

Dette komfortable, indbydende hotel ligger i en stille del af Golden Sands Resort, omgivet af naturparkens grønne områder. Feriestedets centrum med et udvalg af butikker, restauranter og caféer ligger kun få minutter væk, og der er offentlige transportforbindelser til Varna i gåafstand. Beliggende på Golden Sands, 1 km fra stranden, 1,5 km fra en forlystelsespark og 26 km fra Varna lufthavn. Faciliteter og service inkluderer swimmingpool, trådløs internetadgang på de fålleområder, parkering (mod betaling), restaurant, bar, elevator, have, sauna (mod betaling), massage (mod betaling), legeplads og 24 timer reception. Værelserne har aircondition og badeværelse.

 

SE TILBUD MED AFGANG i september HER

 


Transport

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Golden Sands:

Fra København:

Ønsker du at være fleksibel er en lejebil en god mulighed. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes for 95,-


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365