Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Baska Voda i Kroatien for kun 1.599,-


8 dage i Baska Voda i Kroatien for kun 1.599,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet hotel i smukke omgivelser mellem bjerge og Adriaterhavet!

Baska Voda er en tidligere fiskerlandsby med hyggelig atmosfære og smuk beliggenhed, hvor Biokovo-bjergene møder Adrianterhavet. Her kan du opleve en af verdens flotteste skærgårde og bade i krystalklart vand, der er ideelt til snorkling. Du kan f.eks. også kombinere ferien i Baska Voda med et besøg i både Split og Dubrovnik samt tage på bådture i det smukke kroatiske øhav. 

 

Se tilbud med afgang sidst i august her

 

Bemærk: På Spies vises den samlede pris for to personer.Priser og links

 

København: 31. aug – 7. sep 19
2 personer1.599,-

 


Hoteller

Vi har taget udgangspunkt i det pæne og meget populære, lille 3-stjernede lejlighedshotel Zaja Apartment, der ligger i udkanten af Baska Voda. Her bor du i smukke omgivelser mellem bjerge og Adriaterhavet. I nærheden findes både et bageri og to dagligvarebutikker. – De fleste af hotellets gæster er fra Skandinavien.


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige rejser fra København til Kroatien:Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365