Vi finder de bedste rejsetilbud

12 dage Halkidiki i Grækenland for kun 1.257,-


12 dage i dejlige Halkidiki i Grækenland for kun 1.257,- pr. person inkl. fly og godt hotel med god beliggenhed tæt på stranden.

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

BEMÆRK: Bruger du en mobiltelefon, viser Momondo flyprisen for 2 personer! – Klik på “Tilbud fra” som vist på billedet i hotelsektionen længere nede, for at opnå den bedste pris på hotellet!


PAKKEREJSE

Foretrækker du i stedet en pakkerejse, så kan du finde andre tilbud til Thessaloniki her:

SE pakkeTILBUD TIL thessaloniki HER
JuliAugustSeptember 


Priser & links

københavn: 28. sep – 9. okt 2019
HOTEL871,-
FLY386,-
I ALT1.257,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Medusa, der bedømmes godt af de tidligere gæster, har pool og ligger tæt på stranden! – Klik på “Tilbud fra” som vist på billedet for at opnå den bedste pris!


 


Fly

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki i september 2019! Der er flere afgange til samme eller næsten samme pris.

 

Fra København den 28. september – 9. oktober 2019


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport. Kontakt hotellet direkte herom.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske på 40 cm x 20 cm x 25 cm, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365