Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage på Malta for kun 975,-


4 dage på Malta for kun 975,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Den lille charmerende ø Malta har et mildt klima året rundt og byder på mange seværdigheder og dejlige strande med krystalklart vand. Øen er halvt så stor som Bornholm, og her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer, der hver har deres egen karakter.

Se tilbud med afrejse i november her

 Priser og links

 

Billund: 1. – 4. november 2019
Pris975,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Coral Hotel, der er et enkelt og prisvenligt alternativ i den populære ferieby Bugibba. Hotellet har en god beliggenhed og er et godt udgangspunkt for en behagelig ferie, uanset om du søger efter hyggelige restaturanter eller interessante udflugter.

Den hyggelige strandpromenade ligger ca. 150 meter fra hotellet, og der er ca. 500 meter til Bugibbas egentlige centrum. Hvis du vil til det livlige St. Julian’s, tager det ca. et kvarter med taxa og en halv time med lokal bus. Transfertid fra lufthavnen til hotellet er en halv time med taxa.

 FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet gode tilbud til Malta i november måned:

 

Fra Billund til Malta den 1. – 4. november 2019:


Transport

Lufthavnstransport kan købes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


yderligere information

Prisen vil altid være korrekt i det øjeblik artiklen bliver lagt op på Rejs365.dk. Der er dog flere grunde til, at prisen kan have ændret sig. Da Rejs365 ikke er et rejseselskab, men blot finder priserne hos udbyderne er priserne variable. Dette betyder at prisen både kan være højere, men også at den kan være lavere end det angivne. Jo længere tid der går fra artiklen er blevet udgivet på Rejs365 jo større er muligheden for at prisen er blevet en anden.

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan typisk sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved oftest opnå en billigere pris pr. person.

 
 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365