Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Agadir for kun 2.409,-

 

15 dage i Agadir for kun 2.409,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Agadir er en moderne og charmerende badeby med trendy butikker, gode restauranter, et spændende marked og ikke mindst en fantastisk 6 kilometer lang strand med god plads til både børnefamilier og vandsport.

Se tilbud med afgang i september her:


Alternative datoer

Foretrækker du andre datoer, kan du finde øvrige tilbud til Agadir her:

 
JuliAugust Oktober


Prisoversigt og links

 

København: 15. – 29. sep 2019
Pris2.409,-

 


Hotel

Hvis du gerne vil bo tæt på stranden, er Bahia City Hotel et oplagt valg. Den indbydende strand er kun få minutters gang fra hotellet. Fra Bahia City Hotel kan du gå til centrum på under en halv time. I centrum finder du butikker, barer og restauranter. Hotellets poolterrasse indbyder til afslapning med masser af sol og badning. Her trives alle soldyrkere. Rundt om poolen er der behagelige liggestole og skyggende parasoller. Til stor glæde for børnene er der børnepool og legeplads i hotellets have. Hotellets snackbar serverer diverse lækre retter. Her serveres ligeledes tørstslukkende drikke af enhver slags. På Bahia City Hotel er der også en dejlig indendørspool, som giver dig et perfekt alternativ på dage, hvor vejret udenfor ikke lever op til dine forventninger.FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Agadir:


Transport

Transfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365