Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Saint Vlas for kun 1.292,-


8 dage i Saint Vlas for kun 1.292,- per person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel!

Saint Vlas ligger lidt nord for Sunny Beach ud til Bulgariens riviera. Her finder man et andet Bulgarien, hvor alting er roligere, og ved siden af hotellerne ligger huse, der klatrer op af de grønne bjerge. Atmosfæren er rolig og afstressende, og her finder man enkle restauranter og cafeer.

 

SE TILBUD med afrejse I September HER


Priser og links

 

københavn: 7. – 14. sep (7 nætter)
Pris1.292,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 5-stjernede Eden hotel, der er beliggende foran sortehavet og ligger 2 kilometer fra Saint Vlas centrum. Faciliteter og tjenester inkluderer en 24-timers reception, flere restauranter, lounge bar, snackbar, pool bar, café/bar, flere udendørs pools, børnebassin, indendørs pool, elevator, trådløst internet på offentlige områder, mødelokale, fitnesscenter (mod gebyr), spa (mod gebyr) og parkering.Transport

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud på et 5-stjernet hotel i St. Vlas med rejsedatoerne 7. – 14. september 2019:

 

Transfer kan tilkøbes til rejsen, men ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den er billig og kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365