Vi finder de bedste rejsetilbud

22 dage i Da Nang i Vietnam for kun 4.438,-


22 dage i Da Nang i Vietnam for kun 4.438,- inklusiv fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Området omkring Da Nang er som skabt til en dejlig ferie. Her får I dejlige strande, smuk natur og mange kulturelle tilbud. Besøg også Hue nord for Da Nang, hvor man mærker historiens vingesus når I træder ind i den imponerende kongeby, som er opført med bymure og voldgrave. Syd for Da Nang finder I bl.a. Hoi An, der af mange bliver  betragtet som Vietnams hyggeligste by. Her oplever I autentisk vietnamesisk kultur, og byen er med god grund optaget på Unescos verdensarvsliste.

 

SE tilbud på FLY OG HOTEL HER
København
Fra Billund


Priser & links

København: 05. – 27. nov 2019 (21 nætter) 
HOTEL851,-
FLY3.587,-
I ALT4.438,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Billund: 05. – 27. nov 2019 (21 nætter) 
HOTEL851,-
FLY4.747,-
I ALT5.598,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Flyet lander i Vietnam den 06. nov 2019.


Hotel

Gold Summer Hotel er et flot 3-stjernet hotel med god beliggenhed tæt på stranden i Da Nang. Hotellet får flotte anmeldelser af gæsterne. For at få den bedste pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFFGENQ226DK når du reserverer på hotels.com

 

Se mere til hotellet her:Fly

 

Fra København og Billund har vi på prissammenligningssiden travelmarket fundet billige fly den 05. – 27. nov 2019

 

Fra København

 

Fra Billund


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er let og billigt at komme rundt i Vietnam. De fleste hoteller er behjælpelige med information og billetter til bus og tog.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365