Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Rom for kun 1.276,-


8 dage i Rom for kun 1.276,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Rom er en fascinerende og forførende by. Italiens pulserende hovedstad er en af Europas mest storslåede byer med en enestående kulturarv. Besøg alle de imponerende seværdigheder, nyd maden på de eminente restauranter og oplev den særlige romerske stemning og charme.

SE TILBUD i august HER:
Billund København

 Prisoversigt og links

 

Billund: 15. – 22. aug (7 nætter)
Pris1.276,-

 

København: 7. – 15. aug (7 nætter)
Pris1.594,-

 


Hotel

Beliggende midt i Roms historiske centrum! Hotel Pricilla ligger i Ludovisi området nær mange restauranter, butikker, banker og ambassader samt seværdigheder som Villa Borghese og Trevi-fontænen. På hotellet findes restaurant, bar, reception 24 timer i døgnet og trådløs internetadgang (mod ekstra gebyr). Hotelværelserne er udstyret med aircondition, tv, telefon, minibar, pengeskab og hårtørrer

SE TILBUD i august HER:
Billund København

 Transport

Fra Billund:

 

Fra København:

 

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den er billig og kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365