Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage all inclusive i Obzor for kun 1.443,-


8 dage all inclusive i Obzor for kun 1.443,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel!

Obzor ligger midt på Bulgariens riviera ved Sortehavet. Her kan du se frem til en hyggelig by og en 10 km lang sandstrand. Atmosfæren er rolig og afstressende, og der er masser af restauranter og småbutikker.

SE TILBUD med afrejse I September HER


Prisoversigt og links

 

københavn: 14. – 21. sep (7 nætter)
Pris1.443,-

 


Hotel

Sunrise All Suites Resort ligger i umiddelbar nærhed af den smukke, historiske kyst og tilbyder en ekstraordinær mulighed for en afslappende sommerferie med venner og familie. Beliggende 550 m fra stranden, 3 km fra centrum af Obzor by, 4,5 km fra en marina, 5 km fra en turistattraktion og 65 km fra lufthavnen Burgas. Faciliteter og service inkluderer 24 timer reception, restauranter, barer, swimmingpool, børnebassin, legeplads, miniklub, fitnesscenter, trådløs internetadgang (mod betaling), parkering og elevator.

SE TILBUD HER


Transport

Fra København:

 

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den er billig og kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365