Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Golden Sands for kun 984,-


8 dage i Golden Sands for kun 984,- pr. person. inkl. fly og hotel med morgenmad!

Skal din ferie stå på afslappende dage ved stranden og hyggelige aftener i byen, så er Golden Sands et godt bud. Her finder du alt til den perfekte badeferie. Stranden i Golden Sands strækker sig 4 kilometer langs kysten og er kendt som værende Sortehavskysten – ja, måske Europas flotteste badestrand. Stranden er dækket af fint, lyst sand som er perfekt til at bygge sandslotte af. Her kan lejes solsenge og parasoller, og da her kun bliver langsom dybt, er stranden særdeles velegnet til børnefamilier.

SE TILBUD MED AFREJSE I september HER
KøbenhavnHamborg

 Prisoversigt og links

 

København: 7. – 14. sep 2019 (7 nætter)
Pris984,-

 

Hamborg: 24. sep – 1. okt 2019 (7 nætter)
Pris1.175,-


Hotel

Det 3-stjernede hotel Dana Palace ligger 450 m fra stranden og 400 meter fra centrum. På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, restaurant, bar, elevator, swimmingpool med sektion for børn, legeplads, have, butikker, Internetforbindelse i lobbyen, opbevaring af bagage, pengeveksling og pengeskab i receptionen (mod ekstra gebyr) og parkeringsplads. Alle værelser er udstyrede med brusebad, minibar, TV, telefon, internetadgang, aircondition/centralvarme og balkon eller terrasse.
SE TILBUD HER
KøbenhavnHamborg

 


Transport

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har vi fundet tilbud til Golden Sands:

Fra København:

 

Fra Hamborg:

 

Ønsker du at være fleksibel er en lejebil en god mulighed. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes for 95,-


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365