Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage all inclusive i Alanya for kun 1.597,-


Last minute: 8 dage all inclusive i Alanya i sommerferien for kun 1.597,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

 

Se tilbud i sommerferien her


Priser & links

 

København: 28. juni – 5. juli 19
I ALT1.597,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Sun Vera hotel, der er et familievenligt og overkommeligt hotel, der passer til alt fra unge, til familier og par. Hotellet består af en bygning med et dejligt pool område. Ved poolen er der liggestole og parasoller og en poolbar, hvor du kan nyde forfriskende drinks.Fly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Alanya i sommerferien med rejsedatoerne 28. juni – 5. juli 2019:


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen for 200,- pr. person.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365