Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta i sommerferien for kun 1.546,-


8 dage på Kreta i sommerferien for kun 1.546,- pr. person inkl. fly og hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden.

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

 

Se tilbud i sommerferien her

 Priser og links

 

København: 29. juni – 6. juli (7 nætter)
2 personer1.546,-

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotel Pardalakis, der er et familiedrevet lejlighedshotel, hvor du kan nyde friheden i egen lejlighed. I haven finder du et poolområde samt solterrasse med liggestole og parasoller. I det ene hjørne er et lille område med legeting for børn, og her er også billard. I hotellets bar kan du købe morgenmad, snacks og traditionel græsk mad. Hotellet ligger i gåafstand til strand og centrum i Gerani, der er en stille og rolig by med få tavernaer og lidt butikker i grønne omgivelser.


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et billigt tilbud fra København til Kreta i sommerferien med rejsedatoerne 29. juni til 6. juli 2019.

 Transport

Ønsker du at være  fleksibel er en lejebil en god mulighed. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365