Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage all inclusive i Side for kun 1.796,-


8 dage all inclusive i Side i sommerferien for kun 1.796,- per person inkl. fly og enkelt hotel med pool!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

 

Se tilbud i sommerferien her


Priser & links

 

København: 1. – 8. juli 19
I ALT1.797,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt Cinar familie suite, der er et dejligt middelklasse hotel, der byder familie, venner og par velkommen. Hotellet ligger i et roligere område lige udenfor Side centrum. Cinar familie suite hotel er populære takket være deres beliggenhed og behagelige atmosfære. Et overkommeligt hotel for dem, der ønsker at bo i Side i den rette afstand til de fleste ting.Fly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Side i sommerferien med rejsedatoerne 1. – 8. juli 2019:


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen for 200,- pr. person.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365