Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Nessebar i sommerferien for kun 1.848,-


8 dage i Nessebar i sommerferien for kun 1.848,- pr. person inkl. fly og hotel tæt på stranden!

Snyd ikke dig selv for at besøge Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv. Det af os foreslåede hotel ligger i Nessebars gamle bydel med blot 300 meter til stranden!

 

Se tilbud med afrejse i juli her

 Priser og links

 

københavn: 4. – 11. juli 19 (7 nætter)
Pris1.848,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Kirios, der ligger i den gamle del af Nessebar, er et familiedrevet og charmerende hotel med en hyggelig atmosfære. Fra hotellet er der kort gåafstand til nærmeste lille badevig. Beliggende blandt brostensstræder, kirker og bulgarsk hverdagsliv, men lige rundt om hjørnet, ligger den livligere del af Nessebar med butikker og restauranter.

 

Se tilbud med afrejse i juli her


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk fundet en billig rejse fra København til Nessebar med rejsedatoerne 4. – 11. juli 2019.


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Ønsker I at leje en bil kan I gøre det her.


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

Next Post

Previous Post

© 2019 Rejs365 

Theme by Anders Norén

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk