Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Thassos for kun 1.949,-


15 dage på Thassos for kun 1.949,- pr. person inkl. fly og hotel med god beliggenhed tæt på stranden!

På stille og fredelige Thassos finder I det meste til en vellykket ferie: Frodig natur, krystalklart vand, nogle af de bedste strande i Det Ægæiske Hav – og ikke mindst en skøn, græsk atmosfære.

 

 

Se tilbud med afrejse i september her:

AnnoncePriser & links

 

KØBENHAVN: 7. – 21. sep 19 (14 NÆTTER)
I ALT1.949,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Garden Studios Thassos Town, der er et charmerende, enkelt lejlighedshotel i udkanten af Thassos by. Her bor du ikke langt fra den fine strand Tarsanas, og der er gåafstand til restauranterne og shoppingmulighederne i centrum.


AnnonceFly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra København til Thassos med rejsedatoerne 7. til 21. september 2019:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


Annonce


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365