Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Menorca i sommerferien for kun 1.998,-


1 uge på Menorca i sommerferien for kun 1.998,- per person inkl. direkte fly og godt hotel med pool og dejlig beliggenhed tæt på stranden.

I Menorcas mange badevige og på de smukke sandstrande er vandet krystalklart og perfekt til snorkling. Øens mange snoede stier mellem pinjetræerne er oplagte til både vandreture, ridning og mountainbiking. Nyd også de dejlige fiskerestauranter ved havet og atmosfæren i charmerende småbyer som Mahon og Ciutadella.

 

Se tilbuddet med afrejse i juni her:

AnnoncePriser & links

 

KØBENHAVN: 27. jun – 4. jul 19 (7 NÆTTER)
I ALT1.998,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i lejlighedshotellet Club Ciudadela, der har en rolig beliggenhed midt imellem badestranden i Cala’n Bosch og Son Xoriguer-stranden. Club Ciudadelas poolområde ligger som en grøn oase omgivet af træer, og her er der solsenge og en lille restaurant med bar.

 


Annonce 

Fly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et tilbud fra København til Menorca i sommerferien med rejsedatoerne 27. juni til 4. juli 2019:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 


Annonce


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365