Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Nice for kun 1.089,-


4 dage i Nice i efterårsferien for kun 1.089,- per person inkl. fly og godt bedømt hotel!

Tag til Nice og oplev en dejlig by, der byder både på solrigt klima, Middelhavet, bjerge, kultur og skøn gastronomi. Stemningen er hyggelig og priserne er lave. Perfekt til en forlænget weekend.

 

SE TILBUD PÅ FLY og HOTEL HER:
København
Fra Billund

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer! Prisen fra Billund er 1.480,- pr. person.


PAKKEREJSE

Foretrækker du en pakkerejse, så kan du finde tilbud til Nice her

 

SE ALLE TILBUD TIL Nice HER
JuliAugust
SeptemberOktober

 Priser & links

København: 14. – 17. okt 2019 (3 nætter)
HOTEL416,-
FLY673,-
I ALT1.089,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

Billund: 12. – 15. okt 2019 (3 nætter)
HOTEL480,-
FLY1.000,-
I ALT1.480,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 2-stjernede Hotel Bristol, der har god en beliggenhed i Nice og modtager gode anmeldelser fra gæsterne.

 

SE mere på hotellet her
KøbenhavnFra Billund 

 

Vi har anvendt rabatkoden BB8 på hotels.com for at opnå den bedste pris! – Der er mange andre hotellet i Nice. Se hele udvalget her:

 Fly

 

Der er billige billetter fra København til Nice i august, september og oktober. Benyt med fordel Norwegians lavpriskalender for at finde de billigste afgange. Der er f.eks. fly for 521,- den 3. – 6. september.

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra København for kun 673,- pr. person med rejsedatoerne 14. – 17. oktober 2019.

 

På Momondo har vi fundet billige flybilletter fra Billund for kun 1.000,- pr. person med rejsedatoerne 12. – 15. oktober 2019.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Billigst fra lufthavnen til Nice kommer du med bus. Expressbussen koster ca. 45,- pr. person pr. vej. En taxa til det af os foreslåede hotel koster ifølge taxifarefinder.com ca. 215,- pr. vej. Læs mere om transport her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer håndbagage. Bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365