Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 946,-


Last minute: 8 dage på Kreta for kun 946,- pr. person inkl. fly og hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden.

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbud med afgang i juni her
BillundKøbenhavn

 Prisoversigt og links

Billund: 21. – 28. juni (7 nætter)
2 personer946,-

 

København: 25. juni – 2. juli (7 nætter)
2 personer1.298,-

Hotel – Billund

I gåafstand til strand og centrum ligger Pardalakis Lejligheder i Gerani, der er en stille og rolig by med få tavernaer og lidt butikker i grønne omgivelser og med kilometerlang strand. Den offentlige strand kan du frit benytte til at slappe af i vandkanten og bade i Middelhavet.

Pardalakis er et familiedrevet lejlighedshotel, hvor du kan nyde friheden i egen lejlighed. I haven finder du et poolområde, mix af voksen- og børnepool. På solterrassen er liggestole og parasoller gratis til rådighed, og poolområdet er omgivet af græs, palmer og blomster. I det ene hjørne er et lille område med legeting for børn, og her er også billard. I hotellets bar kan du købe morgenmad, snacks og traditionel græsk mad.


Hotel – København

Lejlighedshotellet Evangelina ligger i Agia Marina på Vestkreta. Her er en restaurant, og rejser du med familien, kan du bestille en lejlighed, der kan rumme op til fire personer. I kort gåafstand ligger taverner og byens børnevenlige strand. Agia Marinas strande er familievenlige, og der er kun et par minutters gang til den nærmeste strand. Langs hovedgaden er der flere småbutikker og taverner. Hotellet har en familiær stemning og en populær restaurant på taget,


FLY

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet billige tilbud til Kreta:

Fra Billund:

 

Fra København:

 Transport

Ønsker du at være  fleksibel er en lejebil en god mulighed. Den kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365