Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Side i sommerferien for kun 1.849,-


8 dage i Side i sommerferien for kun 1.849,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

 

Se tilbud på rejser til Side i juli her
Fra BillundFra København


Priser & links

Billund:  1. – 8. juli 19 (7 nÆTter)
I ALT1.849,-

 

København: 1. – 8. juli 19 (7 nÆTter)
I ALT1.949,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt det hyggelige familiehotel Begonville Side, der er et børnevenligt lejlighedshotel med mange stamgæster. Her bor du i gåafstand til Sides fine vestlige strand. Hotellet har en have med et poolområde samt en restaurant og bar.

 

Se mere på hotellet her
Fra BillundFra København


Fly

 

På prissammenligningssiden Travelmarket.dk har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Side i sommerferien med rejsedatoerne 1. – 8. juli 2019.

Fra billund

Fra københavn


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365