Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Filippinerne for kun 3.306,-


Billige fly til Filippinerne for kun 3.306,- per person tur / retur!

Filippinerne består af 7.000 øer og det begrænsede antal besøgende giver følelsen af at være kommet til et lille eksklusivt paradis. Befolkningen er behagelige og deres godmodige væremåde gør det nemt at falde i snak med de lokale. I hovedstaden Manila forenes topmoderne højhuse med gamle, spanske koloniale bygninger og kirker. Ønsker du at komme helt ned i gear og nyde lækre strande, så er Boracay et oplagt rejsemål!

 

Se tilbud på Fly her:
KøbenhavnBillund

 

Det er oplagt at tage på rundrejse, da det er billigt at flyve indenrigs. Flyv f.eks. til smukke Boracay som ses på billedet for kun 758 kr. – Husk at tilpasse datoerne så de passer til dit behov.

 

Husk at momondo viser prisen for to personer på en mobiltelefon! – Der er rigtig mange datoer med billige fly fra august 2019 til marts 2020.Priser & links

 

København: 8. – 22. okt ( 13 nætter)
HOTELManila
HOTELBorocay
FLY3.306,-

 

 

Billund: 8. – 22. okt ( 13 nætter)
HOTELManila
HOTELBorocay
FLY3.452,-

Hotel – Manila

Filippinerne har et stort udbud af hoteller. Her finder du noget for enhver smag og i alle prisklasser. Se hele udvalget af hoteller i Manila her:


Hotel – Borocay

Filippinerne har et stort udbud af hoteller. Her finder du noget for enhver smag og i alle prisklasser. Se hele udvalget af hoteller i Boracay her:Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra København til Manila med rejsedatoerne 8. – 22. oktober 2019.

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra Billund til Manila med rejsedatoerne 8. – 22. oktober 2019.

 

Husk at momondo viser prisen for to personer på en mobiltelefon! – Der er rigtig mange datoer med billige fly fra august 2019 til marts 2020.

 

Det er billigt at flyve indenrigs. Flyv f.eks. til Boracay for kun 758,-


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365